Perutusan Setiausaha


 

"Selamat sejahtera kepada semua pengunjung laman web MDLBS yang dihormati,
 
Dengan rasa hormat, saya sebagai Setiausaha Majlis Daerah Luar Bandar Sibu ingin menyampaikan ucapan terima kasih kepada semua pihak yang telah berperanan dalam pembangunan serta mengekalkan keharmonian di masyarakat setempat.
 
MDLBS komited untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada rakyat jelata serta memastikan setiap inisiatif dan program yang dilaksanakan memberi faedah dan impak kepada masyarakat. Kami mengutamakan ketelusan, kecekapan, dan keberkesanan dalam menjalankan tugas untuk kesejahteraan bersama.
 
Saya ingin menyeru kepada semua penduduk untuk terus memberikan sokongan, cadangan, dan pandangan dalam usaha mempertingkatkan kualiti di Majlis Daerah Luar Bandar Sibu. Penglibatan aktif dari setiap individu amatlah dihargai dan amat penting dalam memastikan pembangunan berterusan dan relevan dengan sejajar dengan kehendak masyarakat.
 
Saya juga ingin menekankan komitmen dari pihak Majlis untuk terus meningkatkan akses kepada maklumat berkaitan kegiatan dan perkhidmatan yang disediakan oleh MDLBS agar setiap masyarakat memperoleh manfaat yang sebenar.
 
Dengan adanya kerjasama dari semua pihak, saya yakin kita dapat mewujudkan perubahan yang positif dan membawa Majlis Daerah Luar Bandar Sibu ke arah kemajuan yang lebih pesat.
 
Terima kasih atas sokongan anda semua.


"BERSATU BERUSAHA BERBAKTI"
"AN HONOUR TO SERVE“

 

Ng Siang Wei
Setiausaha Majlis 
Majlis Daerah Luar Bandar Sibu